Tetőszigetelés

preview

PVC vagy bitumenes

A lapostető szigetelés kivitelezés jó minőségben és megfelelő műszaki tartalommal megtérülő befektetés!

Lakóházak, ipari hangárok, mezőgazdasági építmények megtervezése és építése során elsődleges, a csapadékvíz kizárása az épületből. Emiatt elsődleges, a szakszerűen megválasztott, megfelelő műszaki tartalmú tetőszigetelés.

Lapostető szigetelés PVC tetőszigetelő lemezekkel és bitumenes lemezekkel

A természeti hatásoknak kitett sík vagy lejtett felületek - lapostetők, teraszok, zöldtetők, erkélyek - szigetelésére a napjainkban a legnépszerűbb, éppenséggel legjobb szigetelési technika a hatalmas kínálatban elérhető modifikált bitumenes lemezekkel, vagy lágyított PVC lemezekkel elkészített tetőszigetelés.

Tetőszigetelés új ingatlanok esetén

Manapság legfőképp ezek az anyagok teszik ki az új építésű ingatlanok lapostetőinek, zöldetőinek és a parkolótetők vízszigetelését, de funkciójuk nem a tetőszigetelésben ér véget. Ezek a vízszigetelő lemezek, általában a bitumenes lemezek kerülnek előtérbe a – rendszerint sekély hajlásszögű – könyített (fa) szerkezetű magastetős építmények tetőszigetelésénél is.

Tetőszigetelés felújítás

További fő alkalmazási szektora a lágyított PVC anyagú és bitumenes vízszigetelő lemezeknek, a már meglévő építmények tetőszigeteléseinek felújítása. A letűnt, korszerűtlen szigetelések többségében bontás nélkül renoválhatók ezekkel a szigetelő anyagokkal. Ezenfelül, a bitumenes vízszigetelő lemezek praktikusak síkpala héjazatú magastetők és hullámpalával fedett épületek bontásmentes felújítására is, ezzel a legmodernebb tetőszigetelést szolgáltatva.

Írjon nekünk!

Kérjük töltse ki az ürlapot és kollegénk felveszi Önnel a kapcsolatot.:

Kérjük, adja meg nevét!
Kérjük, adjon meg valós e-mail címet!
Kérjük, adja meg telefonszámát!
Invalid Input